Oradea

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Popovici Claudiu - avocat

Popovici Claudiu - Avocat

Detalii avocat

Adresa
Oradea
Telefon
0774431491
Social links
Categorie
Avocati
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
170

Voteaza & Distribuie

Prezentare avocat

Popovici Claudiu - Avocat din Oradea

În anul 2017, imediat după finalizarea studiilor Facultății de Drept, a fost admis în Baroul Bihor, devenind avocat partener în cadrul Cabinetului de avocat Domocoș Laviniu. Experiența acumulată în domeniul economic și al asigurărilor, domenii în care a activat înainte de accederea în Baroul Bihor, reprezintă un avantaj major în desfășurarea activității de avocat, soluțiile juridice oferite fiind adaptate și optimizate atât din punct de vedere economic cât și juridic.

Îmbinarea cunoștințelor din domeniul economic cu cele juridice asigură clienților un sprijin profesionist în domenii precum: Drept Comercial, Drept Penal, Drept Penal al Afacerilor, Drept Fiscal, Drept Administrativ și Dreptul Fondurilor Europene.

Lucreaza la

Loc de muncaTelefonOrar
Cabinetul de avocat Domocos Laviniu0359190958

Filtre avocat

Experienta in: Drept administrativ, Drept comercial, Drept fiscal, Drept penal
Limba straina: Engleza

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro