Oradea

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Oradea - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Cabinetul de avocat Domocos Laviniu

Cabinetul de avocat Domocoș Laviniu

Detalii cabinet de avocatura

Adresa
Oradea, Strada Mihail Kogalniceanu, nr. 6, ap. 1
Telefon
0359190958
Fax
0359467828
Social links
Categorie
Cabinete / Societati avocatura
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
115

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet de avocatura

Cabinetul de avocat Domocoș Laviniu din Oradea

Situat în Oradea, Cabinetul de avocat Domocoș Laviniu a fost fondat pentru a oferi clienților săi – în majoritate din mediul de afaceri – soluții clare şi eficiente la situațiile juridice pe care le întâlnesc în activitatea lor. Activitatea cabinetului este susținută de către trei avocați asociați și cinci avocați colaboratori. Prin atitudine, seriozitate, deontologie profesională, dar mai ales prin serviciile juridice prestate avocații cabinetului au devenit o parte integrantă a afacerilor clienților.

Cabinetul desfășoară relații de colaborare atât cu societăți autohtone cât și cu societăți cu acționariat străin – Ungaria, Slovacia, Belgia, Austria, Italia, Germania, China. De asemenea, cabinetul este angajat în raporturi de colaborare cu parteneri specializați în alte domenii de activitate – asigurări, fiscalitate, contabilitate, transport intern și internațional, drepturi de autor, imobiliare, securitate, IT, autorizare funcționare în materie de incendii, etc.

Orar cabinet de avocatura

Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Filtre cabinet de avocatura

Tip: Cabinet individual

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro