Oradea

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Domocos Vlad Ionut - avocat

Domocos Vlad Ionut - Avocat

Detalii avocat

Adresa
Oradea
Telefon
0758360112
Categorie
Avocati
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
233

Voteaza & Distribuie

Prezentare avocat

Domocos Vlad Ionut - avocat din Oradea

În privința pregătirii profesionale inițiale, avocat VLAD IONUȚ DOMOCOȘ a absolvit programul de licență al Facultății de drept din cadrul prestigioasei Universități „Babeș-Bolyai" din Cluj- Napoca, specializându-se în drept civil prin finalizarea programului de masterat intitulat „Instituții de drept privat - Drept civilˮ în cadrul aceleiași universități.

În privința pregătirii profesionale continue, avocat VLAD IONUȚ DOMOCOȘ, din anul 2019 și până în prezent a publicat o serie de articole și studii de specialitate, participând, inclusiv în calitate de speaker invitat la o serie de conferințe juridice.

ARTICOLE ȘI STUDII DE SPECIALITATE PUBLICATE:
Scurte considerații privind necesitatea digitalizării sistemului judiciar în scopul asigurării dreptului la apărare în procedura ordinului de protecție
Considerații privind instituția tutelei (1), studiu publicat în cuprinsul Revistei de Dreptul Familiei nr. 1/2020. Considerații privind instituția tutelei (2). Consiliul de familie de la măreție la decădere, studiu publicat în cuprinsul Revistei de Dreptul Familiei nr. 2/2020. Ordinul de protecție provizoriu.
Discuții privind competența, studiu publicat în cuprinsul Revistei de Dreptul Familiei nr. 1/2021.
Reintegrarea minorilor ulterior dispunerii măsurilor speciale de protecție.
Abandonul de familie în contextul interesului superior al minorului, studiu publicat în cuprinsul Revistei de Dreptul Familiei nr. 2/2021.
CONFERINȚE DE SPECIALITATE:
Speaker invitat la CONFERINȚA BAROULUI ILFOV “TOC ȘI CĂLIMARĂ VS COMPUTER” 2020.
Speaker invitat la CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE DREPT CIVIL. FAMILIA. EDIȚIA A III-A, 2020.
Speaker invitat la CONFERINȚA [INTER]NAȚIONALĂ DE DREPT CIVIL. FAMILIA. EDIȚIA A IV-A, 2021. Participant la CONFERINȚA BAROULUI BIHOR 2019.
Participant la CONFERINȚA BAROULUI BIHOR “PROVOCĂRILE PROFESIEI DE AVOCAT PENTRU ANUL 2020”, 2020.

Lucreaza la

Loc de muncaTelefonOrar
Cabinetul de avocat Domocos Laviniu0359190958

Filtre avocat

Experienta in: Drept civil

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro