Oradea

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Vrei să îți cumperi o mașină rulată din Franța?

Vrei să îți cumperi o mașină rulată din Franța?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
936

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Multe persoane aleg să își achiziționeze mașini second hand din alte țări deoarece piața auto sh de la noi din țară prezintă o calitate îndoielnică. Franța se află printre țările preferate de români pentru achiziționarea de mașini la mâna a doua. Atunci când te decizi că vrei să achiziționezi o mașină din Franța sau din orice altă țară din Europa este indicat să apelezi la o firmă care se ocupă cu import auto la comandă și îți oferă și transport auto internațional pe platformă.

De ce să alegi auto rulate import?


O mașină second hand de pe piața auto sh din străinătate este de cele mai multe ori o alegere foarte buna. Pe piața auto second hand din România își fac apariția din ce în ce mai mulți vânzători de mașini, cunoscuți și sub numele de samsari, care știu cum să ascundă defectele unei mașini. De aceea este foarte important ca înainte să cumperi o mașină de la aceștia să o duci la un mecanic și să soliciți un certificat CarVertical. Trebuie să fii extrem de atent la actele pe care aceștia ți le oferă pentru că sunt destule cazuri în care cumpărătorii au primit acte false.

Alegând să colaborezi cu o firmă de vânzări auto rulate import vei putea fi sigur de veridicitatea datelor oferite de către vânzător și vei beneficia de un cadrul legal de achiziționare a mașinii. În plus vei putea alege o mașină pe care o vei dori în funcție de specificațiile pe care le oferi și nu va trebui nici să te deplasezi până în Franța sau orice țară din Europa deoarece aceștia oferă și transport auto pe platformă Franța România sau colaborează cu firme care fac acest lucru. De cele mai multe ori firmele care se ocupa cu import auto la comanda au si masini disponibile in stoc, deci merita sa verifici acest lucru.

Dacă decizi să te duci singur după mașină până în Franța, gândește-te că va fi un drum destul de obositor de aproximativ 21 de ore. Drum pe care va trebui să îl faci în 2 sau 3 zile( cu opriri), însoțit de cineva, deci va fi un drum destul de costisitor.

Care sunt avantajele transportului auto internațional pe platformă?


Ai o serie de avantaje daca alegi transport auto pe platforma Franta Romania. Mentionam doar cateva:
  • Reduci uzura mașinii
  • Scapi de oboseală
  • Scapi de stres
  • Economisești bani
  • Economisești timp
  • Nu plătești taxele de drum
  • Eviți posibile amenzi
  • Eviziți situația în care s-ar putea defecta ceva la mașină
  • Mașina va fi asigurată
  • Mașina va fi în siguranță.


Ce firmă oferă servicii de transportului auto internațional pe platformă?


O firmă care oferă astfel de servicii este Titanic Grup, care se află pe piață încă din anul 1994. Titanic Grup îți promite transport sigur și prompt oriunde în Europa. Echipa este formată din profesioniști care oferă o atenție deosebită respectării tuturor standardelor de siguranță și calitate cerute. Aceștia transportă autovehiculele cu cele peste 100 de autotransportatoare ce au o capacitate cuprinsă între 1 și 10 autovehicule, iar camioanele și remorcile sunt de la cei mai prestigioși producători: Mercedes, Volvo, Daf, Scania, Lohr, Kassbohrer, Rolfo, Groenewold.

Colaborând cu aceștia vei avea parte de un transport confidențial, prototip (camion închis) la cerere, încărcarea autoturismelor cu garda la sol foarte joasă, încărcarea prin troliu, asigurarea mașinii și de costuri reduse. În plus trebuie să știi că parcarea în care se află camioanele și autoturismele este supravegheată video. Pe lângă acestea vei avea și posibilitatea să primești informații în timp real despre poziția camioanelor.

Concluzie

Dacă te decizi să achiziționezi o mașină din Franța colaborează cu o firmă care să se ocupe de întreg procesul de la achiziționare până la transportul mașinii la tine acasă. Dacă însă îți dorești să fii tu cel care achiziționează mașina și nu îți dorești să te deplasezi până acolo, contactează o firmă care se ocupă cu transport internațional pe platformă Franța România, cum e Titanic Grup și tot ce îți mai rămâne să faci este să aștepți mașina acasă.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro