Oradea

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Oradea - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Vintu Bogdan - avocat

Vintu Bogdan - Avocat

Detalii avocat

Adresa
Oradea
Telefon
0770121830
Social links
Categorie
Avocati
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Apartine de
Societate Civila de Avocati Vintu, Popoviciu, Crisan
Vizualizari
248

Voteaza & Distribuie

Prezentare avocat

Vintu Bogdan - avocat din Oradea

A absolvit Facultatea de Ştiinţe Juridice – Specializarea Drept din cadrul Universităţii Oradea promoţia 2001, devenind membru al Baroului Bihor începând cu anul 2005, exercitându-şi activitatea în calitate de avocat definitiv în cadrul SCPA "Vîntu Popoviciu Crişan şi Asociaţii” cu drept de a pune concluzii la toate instanţele naţionale.

Domenii de specialitate: dreptul societar, dreptul consumatorilor, dreptul muncii şi contecios administrativ. Absolvent al masterului cu specializarea "Dreptul Afacerilor" din cadrul Universităţii de Vest Timişoara, dl. avocat Bogdan Vîntu şi-a concentrat activitatea pe înfiinţarea, modificarea şi supravegherea operaţiilor la nivel statutar/constitutiv ale clienţilor noştri persoane juridice, urmărind protejarea intereselor atât a asociaţilor, cât şi a persoanei juridice în raporturile dintre aceştia.

În plan contencios, dl. avocat a reprezentat cu succes clienţii noştri în relaţia angajator/angajat, încheierea, modificarea şi executarea raporturilor de muncă constituind o specialitate a acestuia. Nu în ultimul rând, dl. avocat Bogdan Vîntu, a dobândit o experienţă vastă în domeniul dreptului consumatorilor, acţiunile acestuia fiind un punct de reper în practica instanţelor judecătoreşti bihorene.

Lucreaza la

Loc de muncaTelefonOrar
Societate Civila de Avocati Vintu, Popoviciu, Crisan0770121830

Filtre avocat

Experienta in: Drept civil, Drept societar, Dreptul muncii

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro