Oradea

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Tent Ioana - avocat

Tent Ioana - Avocat

Detalii avocat

Adresa
Oradea
Telefon
0 771781385
Categorie
Avocati
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Apartine de
Birou de avocatura Doseanu & Asociatii
Vizualizari
236

Voteaza & Distribuie

Prezentare avocat

Țenț Ioana - avocat din Oradea

Ioana este avocat partener al societății profesionale de avocați “DOSEANU&ASOCIATII” și membra a Baroului Bihor din anul 2013. A reprezentat clienți în litigii din domeniul dreptului penal, în dosare privind accidente rutiere, accidente de muncă, precum și în domeniul contenciosului administrativ, incluzând proceduri prealabile inițierii de acțiuni în justiție, elaborarea actelor procedurale și reprezentarea în fața instanțelor judecătorești. De asemenea, a acționat în diverse cauze derivând din raporturi contractuale, delictuale și în litigii de drept civil și de domeniul dreptului muncii.

Este absolventa a Facultății de Drept din cadrul Universității din Oradea în anul 2012, iar în perioada 2012 – 2013 a absolvit Master Drept Penal și Procedură Penală în cadrul Facultății de Drept, Universitatea Oradea.

Lucreaza la

Loc de muncaTelefonOrar
Birou de avocatura Doseanu & Asociatii0744898679

Filtre avocat

Experienta in: Drept penal, Dreptul muncii

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro