Oradea

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Solutii telematice pentru optimizare management flota auto

Solutii telematice pentru optimizare management flota auto

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 10 luni si 23 ore
Apartine de
Plum Media
Vizualizari
205

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Daca gestionati o flota, stiti cat de dificil este sa urmariti vehiculele, soferii si bunurile.Pentru a va conduce afacerea in mod eficient, aveti nevoie de o solutie telematica de monitorizare GPS, care va poate oferi vizibilitatea si controlul de care aveti nevoie. Dar cu atat de multe optiuni disponibile pe piata, cum gasesti cel mai bun soft pentru management flota auto?

Iata cele mai importante caracteristici obligatorii pe care ar trebui sa le ofere cea mai buna solutie pentru management flota auto:
  • Urmarire GPS si telematica pentru flote;
  • Programarea si optimizarea rutei;
  • Urmarirea activelor si managementul intretinerii;
  • Aplicatii mobile pentru manageri, soferi si tehnicieni de teren;
  • Tablouri de bord, raportare si analiza.

Solutii telematice de urmarie GPS pentru flote


Una dintre cele mai importante caracteristici pe care ar trebui sa le ofere o solutie pentru management flota este urmarirea prin GPS si telematica. Urmarirea GPS va permite sa vedeti in timp real unde sunt vehiculele flotei in orice moment, astfel incat sa puteti trimite cel mai apropiat sofer la un puncut de incarcare sau descarcare. Telematica flotei face un pas mai departe, oferindu-va informatii valoroase asupra comportamentului soferilor, cum ar fi viteza, acceleratia, franarea si timpii de mers la relanti. Aceste date va pot ajuta sa imbunatatiti eficienta si siguranta flotei.

Programarea si optimizarea rutei

O alta caracteristica esentiala a celui mai bun soft de gestionare a serviciilor este planificarea si optimizarea rutei. Aceasta functie va permite sa planificati rutele soferilor in avans, astfel incat aceatia sa poata folosi timpul cat mai eficient. De asemenea, va ofera posibilitatea de a programa intalniri cu clientii in functie de locatia acestora si de timpul estimat necesar soferilor pentru a ajunge acolo.

Urmarirea activelor si managementul intretinerii

Daca aveti active detinute de companie pe care soferii flotei le folosesc in timp ce sunt pe teren, cum ar fi vehicule, unelte sau echipamente, este important sa alegeti o solutie de gestionare a flotei care sa ofere urmarirea activelor. Urmarirea bunurilor va permite sa vedeti unde sunt activele companiei in orice moment si sa impiedicati pierderea sau furtul lor.In plus, solutiile de monitorizare GPS CargoTrack ofera functii de gestionare a intretinerii care va permit sa urmariti cand vehiculele sau echipamentele trebuie intretinute sau inlocuite.

Aplicatii mobile pentru manageri, soferi si tehnicieni de teren


In ziua de astazi, este mai important ca niciodata ca managerii, soferii si tehnicienii de teren sa aiba acces la informatii in timp ce sunt in miscare. Cel mai bun software de gestionare pentru flote are aplicatii mobile care le ofera membrilor echipei dumneavoastra posibilitatea de a vizualiza informatii despre clienti, detalii despre job, rute, date despre active si multe altele chiar de pe smartphone-urile sau tabletele lor. Managerii pot incarca noi rute si pot actualiza cerintele de lucru, in timp ce soferii pot introduce informatii despre client pe formulare personalizabile si pot raporta actualizari importante de stare.

Tablouri de bor, raportare si analiza

In cele din urma, o solutie buna de gestionare a serviciilor de teren ar trebui sa ofere tablouri de bord de raportare si analiza care va ofera informatii despre performanta flotei. Aceste tablouri de bord ar trebui sa va permita sa urmariti valori cheie, cum ar fi consumul de combustibil, ratele de utilizare a vehiculelor, numarul de lucrari finalizate pe zi, nivelurile de satisfactie ale clientilor, astfel incat sa puteti identifica domeniile in care afacerea dumneavoastra si-ar putea imbunatati operatiunile.

Cel mai bun soft de management flota ofera companiilor o multitudine de beneficii, de la eficienta si productivitate imbunatatite pana la niveluri mai bune de satisfactie a clientilor, care va pot ajuta sa va dezvoltati operatiunile.Daca sunteti in cautarea unui soft eficient pentru management flota auto, asigurati-va ca alegeti unul care ofera toate caracteristicile enumerate mai sus.

Doriti sa aflati mai multe despre modul in care CargoTrack va poate ajuta sa va dezvoltati afacerea cu solutiile telematice de monitorizare GPS?Contactati unul dintre consultantii lor pentru solutii personalizate de urmarire GPS!

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro