Oradea

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Soluția pentru indepartarea depozitelor de grasime de la nivelul corpului

Soluția pentru indepartarea depozitelor de grasime de la nivelul corpului

Detalii

Social links
Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
483

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Dacă aveți anumite părți ale corpului cu depozite de grăsime, iar acest lucru vă face să vă simțiți inconfortabil, probabil că deja ați început să vă gândiți la tot felul de soluții pentru a scăpa de ele. Sportul și dieta echilibrată sunt o soluție pentru a scăpa de grăsimea nedorită, însă nu întotdeauna oferă rezultate. O soluție potrivită pentru îndepărtarea surplusului de grăsime este liposucția.

Ce este liposucția?

Liposucția, care mai este cunoscută sub numele de lipoaspirație sau liposculptură, este o intervenție chirugicală care vă ajută să eliminați acele depozite de grăsime care nu dispar în urma dietei și exercițiilor fizice. Aceasta este o procedură din chirurgia estetică destul de populară, dar trebuie să aveți în vedere faptul că nu este un tratament de slăbit. Tocmai de aceea este foarte important să vă consultați cu un medic specialist înainte de a lua decizia finală.

Cui i se adresează liposucția?

Această intervenție chirurgicală se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Candidații ideali sunt tinerii sănătoși, cu o greutate constantă și cu zone în care grăsimea nu dispare după ce au ținut un regim alimentar și au făcut exerciții fizice. Pacientul ideal trebuie să aibă o piele elastică pentru ca după intervenție aceasta să se așeze frumos. În caz contrar va rămâne un exces de piele în urma liposucției și acesta va trebui eliminat prin abdominoplastie.

Cui nu i se adresează liposucția. Contraindicații

Se recomandă evitarea acestei intervenții de către persoanele care au sau au avut probleme cronice de sănătate, sunt supraponderale, au un sistem imunitar slab, au o piele lăsată sau cele care iau tratamente care pot crește riscul de sângerare.

Cum se desfășoară operația de liposucție?

Operația de liposucție se desfășoară sub efectul anesteziei totale pentru ca pacientul să nu simtă nicio durere în timpul acesteia. Durata intervenției variază între 1 oră și 3 ore în funcție de zona asupra căreia se intervine. Procedura se poate realiza clasic sau cu laser (atunci discutam de liposuctie laser). Se pot elimina depozitele de grasime de la nivelul gusei, abdomenului, coapselor, bratelor, picioarelor. Printre cele mai cerute proceduri de eliminare a grasimii este si procedura de liposuctie abdominala. Deoarece prin liposuctie se elimina surplusul de grasime, iar cu lipoaspiratie laser se poate stranbge si pielea, procedura ofera rezultate extrem de frumoase.

Care sunt riscurile operației de liposucție?

Ca orice altă intervenție chirugicală, liposucția, implică niște riscuri și de aceea este indicat să le discutați cu medicul înainte de a efectua procedura. Doamna dr Olariu Daniela va va explica la consultul preoperator, cand va decide ce procedura este cea mai potrivita pentru dumneavoastra, care sunt riscurile, ce trebuie sa faceti dupa interventie, cat timp veti fi spitalizati si ce rezultate se pot obtine.

Liposucția este o soluție pentru eliminarea surplusului de grăsime, iar daca esta este lucrul pe care-l doriti, doamna dr Daniela Olariu, cu vasta experienta in chirurgie estetica, este medicul la care merita sa apelati.

Puteti face o programare in clinica, online: olariuclinics.ro sau telefonic: 0744 263 669.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro