Oradea

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro

Scoala de soferi Auto Cristian

Detalii scoala de soferi

Adresa
Oradea, Bulevardul Decebal, nr. 51
Telefon
0744548220, 0359459400
Social links
Categorie
Scoli de soferi
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
273

Voteaza & Distribuie

Prezentare scoala de soferi

Scoala de soferi Auto Cristian Oradea

Școala de șoferi AUTO CRISTIAN s-a înființat în luna iunie 2007 fiind condusă de Dl. Cristian Baciu, având o experiență de instructor auto categoriile B, C, C+E, D de 10 ani. Dispunem de sală de pregătire teoretică dotată cu materiale didactice necesare procesului de invățământ, cursuri de legislație și chestionare prezentate prin video-proiecție, sala de curs este dotată cu calculatoare pentru rezolvarea chestionarelor pe internet, respectând standardele europene în domeniu.

Scoala de soferi Auto Cristian Oradea oferă cursanților un program de însușire a cunoștințelor teoretice a legislației rutiere cu profesori consacrați precum și aprofundarea cunoștințelor dobândite prin rezolvarea chestionarelor într-un interval orar, de luni până vineri între orele 9-17. În cadrul școlii își desfășoară activitatea instructorii auto care dau dovadă de profesionalism, încredere, siguranță și responsabilitate.

Orar scoala de soferi

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Filtre scoala de soferi

Permis categoria: B, C, C+E, D
Facilitati: Organizarea de cursuri pt. atestat, Sala de legislatie

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro