Oradea

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Popoviciu Corina - avocat

Popoviciu Corina - Avocat

Detalii avocat

Adresa
Oradea
Telefon
0722626249
Fax
0359425521
Social links
Categorie
Avocati
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Apartine de
Societate Civila de Avocati Vintu, Popoviciu, Crisan
Vizualizari
364

Voteaza & Distribuie

Prezentare avocat

Popoviciu Corina - Avocat, Oradea

A absolvit Facultatea de Ştiinţe Juridice – Specializarea Drept din cadrul Universităţi Oradea promoţia 1996, devenind membru al Baroului Bihor în acelaşi an, exercitându-şi activitatea în calitate de avocat definitiv în cadrul SCPA "Vîntu Popoviciu Crişan şi Asociaţii” cu drept de a pune concluzii la toate instanţele naţionale.

Domenii de specialitate: drept civil-litigii cu profesionişti, contracte speciale, drepturi reale/garanţii mobiliare şi imobiliare. Cu un accent pus pe litigiile cu profesionişti, dna. avocat Corina Popoviciu a acumulat o vastă experienţă în gestionarea intereselor clienţilor noştri atât în procedura necontencioasă cât şi în cea contencioasă, remarcându-se prin abilităţile acesteia în tranzacţionarea situaţiilor litigioase, dar şi cu ocazia apelării la concursul instanţelor de judecată pentru tranşarea diferendelor apărute. Domeniile de specialitate ale dnei avocat sunt constituite din întocmirea, negocierea şi executarea contractelor speciale, drepturile reale principale şi dezmembrămintele lor fiind ramura de bază a acesteia, extinzând aplicarea acestor domenii la încheierea şi executarea contractelor de garanţie reală mobiliară şi mobiliară.

Lucreaza la

Loc de muncaTelefonOrar
Societate Civila de Avocati Vintu, Popoviciu, Crisan0770121830

Filtre avocat

Experienta in: Drept civil, Drept imobiliar

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro