Oradea

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Pisica ta adoră hrana umedă?

Pisica ta adoră hrana umedă?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
Carpathians Pet Food
Vizualizari
1174

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pisicilor le place foarte mult hrana umedă deoarece aceasta este mult mai gustoasă decât cea uscată și are un miros mai puternic și mai apetisant. Și acum pe bună dreptate, hrana umedă pisici este extrem de suculentă și bogată în bucățele de carne, iar pentru o pisică acest lucru este extrem de atractiv, plus că se mănâncă ușor. Și varianta cu jeleu este la fel de gustoasă și apreciată de pisici. Hrana umedă îi va oferi pisicii tale hidratarea necesară, însă nu uita să îi pui lângă bolul cu mâncare și un bol cu apă curată. Atunci când alegi hrana umedă pentru pisici ține cont de vârsta pisicii, de greutatea pe care o are și de starea ei de sănătate.

Care este cea mai bună hrană umedă pentru pisici?


Cea mai bună hrană umedă pisici este aceea care se potrivește cu caracteristicile și gusturile pisicii tale. Atunci când îi oferi mâncarea umedă pisicii tale, asigură-te că aceasta se află la temperatura camerei. Dacă mâncarea este rece pisica nu îi va putea simți mirosul și nu o va considera apetisantă, iar în acest caz ar fi indicat să i-o încălzești puțin înainte.

Este foarte important să îi oferi pisicii tale hrana umedă special destinată vârstei sale deoarece în funcție de perioada de viață în care aceasta se află are nevoie de o alimentație diferită. Atunci când este pui, pisica are nevoie de o hrană specială care să o ajute să crească sănătoasă și puternică. Prin intermediul hranei umede pisica va avea o masă proaspătă, gata de servit, care îi va oferi și un aport de apă crescut.

O pisică adultă va trebui să fie hrănită diferit de o pisică junior deoarece are alte nevoi nutritive. Este indicat să îi oferi hrana umedă seara, nu de dimineață pentru a nu îți refuza hrana uscată. Este important să alternezi cele 2 tipuri de hrană pentru ca pisica să se dezvolte echilibrat.

De unde poți achiziționa mâncare umedă pentru pisici?


La Carpathians Pet Food vei găsi hrană umedă pisici la un preț accesibil. Hrana este disponibilă în variantă premium și în variantă economică, iar ambele îi pot oferii pisicii tale cantitatea de elemente nutritive necesare. Vei găsi hrană umedă pentru pisicile juniori, dar și pentru cele adulte, iar pisica ta o să o adore. Hrana a fost special creată pentru a susține nevoile nutritive a fiecărei categorii și este disponibilă în mai multe sortimente: carne de vită suculentă în sos, tocană de pasare și legume, pește în sos, curcan suculent în sos, iepure suculent în sos, miel suculent în sos, pui suculent în sos, rață suculentă în jeleu. Și pentru că este recomandat să alternezi cele două tipuri de hrană, vei găsi la Carpathians Pet Food și hrană uscată. Aceasta este disponibilă în variantă premium și economică și este destinată pisicilor junior, adulte, celor sterilizate, însărcinate și pisicilor senior.

Concluzie

Oferă-i pisicii tale cea mai bună hrană umedă pentru aceasta. Intră pe carpathianspetfood.ro și alege sortimentul de hrană umedă pe care pisica ta îl va adora. Comada o poți face fie pe site, fie la numărul de telefon 0790518731.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Oradea - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro