Oradea

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Oradea - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Pepco - Piata Cetatii

Pepco Plaza - Piata Cetatii

Detalii imbracaminte/incaltaminte

Adresa
Oradea, Piata Cetatii, nr. 1
Telefon
0316306177
Social links
Categorie
Firme imbracaminte & incaltaminte
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
215

Voteaza & Distribuie

Prezentare imbracaminte/incaltaminte

Pepco Oradea

Pepco este parte a grupului Pepkor, un grup internațional de retail cu peste 4000 de magazine în Africa, Australia și Europa. PEPCO și-a început activitatea în Polonia în anul 2004 și a devenit lider de piață pe segmentul de îmbrăcăminte și produse pentru casă, cu peste 600 de magazine și 4.500 de angajați. În 2013 PEPCO și-a stârtat dezvoltarea internațional cu intrarea pe piețele din Cehia și Slovacia, iar în 2015 am deschis primele magazine în Ungaria și România.

Ne mândrim cu faptul că PEPCO este discount retăilerul cu cea mai rapidă expansiune în zona Europei Centrale și de Est, în fiecare lună, milioane de clienți satisfăcuți vizitează zi de zi magazinele noastre. În România, avem deja 165 de magazine deschise, iar planul de expansiune continuă. Vă așteptăm cu o gamă variantă atât de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii cât și decorațiuni interioare, jucării și produse de papetărie, la cele mai mici prețuri.
Pepco – Mai mult cu mai puțin… zilnic!

Orar imbracaminte/incaltaminte

Luni - Sambata: 9:00 - 20:00
Duminica: 10:00 - 18:00

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro