Oradea

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Oferim servicii de transport auto pe platforma Austria Romania

Oferim servicii de transport auto pe platforma Austria Romania

Detalii anunt

Telefon
0248212261
Social links
Categorie
Anunturi servicii auto / moto
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
900

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Daca esti in cautarea unei firme care sa se ocupe de transport auto platforma Austria Romania poti contacta Titanic Grup. Cu o experineta de peste 27 de ani in domeniu, Titanic Grup ofere servicii de cea mai buna caliate in acest domeniu. Firmele cu care acestia colaboreaza continua sa ii recomande pentru seriozitate, profesionalism, pret si mai ales pentru siguranta cu care masinile lor ajung la destinatie.

Avand peste 100 de autotransportatoare care sunt mereu pe rute din Europa, acestia pot sa iti transporte pe platforma chiar si o masina. Contacteaza-i telefonic 0248 212 261, pe site: titanicgrup.ro sau pe email transport@titanicgrup.ro si obtine o cotatie de pret si alegeti impreuna cea mai potrivita zi pentru a-ti transporta masina in sau din Austria.

Avantajele colaborării cu Titanic Grup:
  • Mașină asigurată
  • Costuri reduse, transparente
  • Livrări rapide
  • Transport confidențial
  • Transport prototip la cerere (camion închis pentru mai multă siguranță)
  • Încărcarea autoturismelor cu garda la sol foarte joasă
  • Încărcare prin troliu
  • Informații în timp real privind poziția camioanelor.

Solicita o oferta acum.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro