Oradea

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro

Mostenirea norocului

Mostenirea norocului

Detalii spectacol

Telefon
0359452324
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Apartine de
Teatrul Regina Maria
Vizualizari
425

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 4 septembrie 202220:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Mostenirea norocului - este o comedie în care hazul te captivează total, dar demască un fond cu adevărat tragic.

O familie care încearcă să păstreze aparențele normalității, este de fapt dezbinată de rivalitate și interese. Ruptura nucleului familial nu afectează doar la nivel relațional, ea pătrunde până la esența ființei și alterează umanitatea. În sânul familiei, deja disfuncțională, se furișează o infirmieră bulgară, care la prima vedere pare sfioasă, însă se dovedește a fi, de fapt, un membru important al familiei, ce emite pretenții la avere. Tabloul critic este complet: umanitatea este sfâșiată de dorințe ilicite, oamenii nu mai au bariere morale, discriminarea și minciuna contribuie la decăderea lumii, dar totul creat abil pe principiile comediei.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro