Oradea

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

La ce să fii atent atunci când cumperi o mașină second hand?

La ce să fii atent atunci când cumperi o mașină second hand?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
1351

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă a venit momentul în care trebuie să îți cumperi o mașină, însă nu dispui de banii necesari pentru o mașină nouă, atunci va trebui să te orientezi către piața auto second hand. Cererea pentru auto rulate este în continuă creștere și de aceea a crescut și oferta, ceea ce înseamnă că trebuie să fii foarte atent la mașina pe care vrei să o cumperi pentru că sub o caroserie frumoasă se pot ascunde multe defecte.

La ce să fii atent atunci când cumperi o mașină second hand?

Piața auto sh de la noi din țară este de o calitate îndoielnică din cauza samsarilor care se pricep foarte bine să ascundă defectele unei mașini și să manipuleze clientul. Dacă intrii în contact cu aceștia analizează atent mașina și foarte important este să o duci la un mecanic. Exteriorul mașinii este cel cu care iei contact prima dată, uită-te cu atenție la acesta și observă dacă există urme de rugină sau diferențe de culoare. În interiorul mașinii trebuie să te uiți la cum arată aceasta, deoarece așa îți vei putea da seama dacă fostul proprietar a avut sau nu grijă de ea. Uită-te dacă există martori în bord și verifică dacă funcționează comenzile de pe volan, sistemul de climatizare sau cel audio.

Un alt lucru la care ar trebui să te mai uiți este kilometrajul. Dacă mașina are un număr mare de kilometri înseamnă că gradul acesteia de uzură este unul ridicat și este probabil să aibă nevoie de reparații mai des. Atunci când analizezi numărul de kilometrii încearcă să îl compari pe acesta cu aspectul mașinii și cu anul de fabricație al acesteia. Samsarii au anumite programe prin care pot modifica kilometrajul pentru a atrage potențialii clienți. Daca prețul mașinii pe care vrei să o cumperi este unul prea mic, verifică să nu fi fost inundată deoarece o mașină inundată ascunde multe probleme. Așa cum spuneam și mai sus, du mașina la un mecanic înainte de a o cumpăra, iar dacă vânzătorul refuză este clar că acea mașină ascunde niște probleme destul de grave.

Colaborează cu o firmă import auto și beneficiază de import auto la comandă


O astfel de firmă îți va oferi asistență pe tot parcursul procesului de achiziționare al autoturismului. Titanic Automobile este o astfel de firmă, iar toate mașinile pe care acestea le scot la vânzare sunt verificate tehnic cu o mare atenție și sunt igienizate. Aceștia îți vor oferi și servicii de înmatriculare, istoricul de service al mașinii, CarVertical gratuit și garanție pentru anumite piese. Datorită partenerilor pe care îi au vei putea beneficia de oferte de finanțare și leasing.

Trebuie să ști că Titanic Automobile se ocupă și cu import auto la comandă, ceea ce înseamnă că tu îți poți alege mașina pe care ți-o dorești. Tot ce va trebui tu să faci este să le oferi acestora detalii precum marca mașinii, modelul, anul de fabricație și numărul de kilometrii pe care ți-l dorești să îi aibă, precum și orice alt detaliu despre mașină care ți se pare relevant. După ce le vei oferi aceste detalii, ei se vor ocupa să îți găsească mașina mult dorită.

Ce avantaje ai cu import auto la comandă?


Atunci când îți dorești să apelezi la import auto la comandă ai o serie de avantaje precum:

  • Poți să îți alegi mașina pe care ți-o dorești
  • Mașina pe care o achiziționezi va fi una cu kilometrii reali și fără daună totală
  • Mașina va fi verificată de către specialiști
  • Comisioane mici
  • Negociere cu furnizorul
  • Transparență privind costurile
  • Primești garanție
  • Nu vei face un drum obositor până în țara din care e mașina
  • Vei cumpăra direct de la proprietar
  • La cerere beneficiezi de transportul mașinii până la locația indicată de tine.

Concluzie


Apelează la Titanic Automobile și nu va trebui să îți mai faci griji privind mașina second hand pe care să o achiziționezi. Intră la ei pe site și completează formularul, iar un membru al echipei te va contacta cât mai rapid posibil sau îi poți contacta tu la numărul de telefon +40745 184 734.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro