Oradea

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Kogler Ingrid - avocat

Kogler Ingrid - Avocat

Detalii avocat

Adresa
Oradea
Telefon
0752804016
Categorie
Avocati
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
221

Voteaza & Distribuie

Prezentare avocat

Kogler Ingrid - avocat din Oradea

Ingrid este membră a Baroului Bihor din anul 2019 și avocat colaborator în cadrul societății profesionale de avocați “DOSEANU&ASOCIAȚII” din același an. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Oradea în anul 2014 și cursurile de masterat, specializarea Drept Civil și Procedură Civilă în anul 2015. Asigură reprezentare și asistență juridică în domeniul dreptului penal, în cauze privind accidente rutiere, accidente de muncă, fapte săvârșite prin încălcarea regimului circulației pe drumurile publice, precum și în domeniul dreptului civil și comercial.

Lucreaza la

Loc de muncaTelefonOrar
Birou de avocatura Doseanu & Asociatii0744898679

Filtre avocat

Experienta in: Drept penal, Dreptul muncii

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro