Oradea

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Inovații în lumea sloturilor: realitatea virtuală și sloturile 3D

Inovații în lumea sloturilor: realitatea virtuală și sloturile 3D

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 7 luni si 5 zile
Vizualizari
701

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Se spune că schimbările sunt constante și că sperie, uneori - poate și pentru că zona de confort este una care ne place, care nu ne provoacă și care ne lasă să facem ce vrem, fără să punem la îndoială necunoscutul. Sigur, discuția de aici este una complexă, dar nu vrem să intrăm pe teritorii neexplorate sau necunoscute de psihologie, ci mai degrabă să ne axăm pe ceea ce face și subiectul acestui articol: cazinourile!

Și când ne referim la acestea, vrem să scoatem în evidență modul cum cele mai mai populare jocuri ale lor au evoluat de-a lungul timpului, ce inovații le-au făcut să fie diferite, cum sunt în prezent și ce perspective de viitor s-ar putea ivi. Vorbim, desigur, despre sloturi și despre tendințele care le-au conturat și care continuă să le schimbe, care de cel puțin două decenii le modelează, mai cu seamă de când versiunile online au ești în față și le-au făcut tot mai remarcabile, pe măsură ce au venit cu noi caracteristici. Și cert este că jucătorii vor tot mai mult, mai cu seamă că se poate!

De-a lungul anilor, am asistat la o transformare semnificativă de la versiunile tradiționale la cele digitale captivante, care implică jucătorii la mai multe niveluri - pe măsură ce tehnologia continuă să avanseze într-un ritm rapid, lumea jocurilor de sloturi a cunoscut și unele schimbări interesante în ultimii ani, dar și diverse beneficii: rotiri gratuite, bonus pariuri fără depunere, runde suplimentare, bonus de bun-venit și nu numai.

Sloturile și începuturile lor


Pe măsură ce tehnologia continuă să avanseze și platformele de jocuri online încearcă să țină pasul cu cererile, iar jocurile de păcănele continuă să câștige tot mai multă popularitate. Printre cele mai remarcabile evenimente care au marcat jocul de sloturi se numără:

 • The Liberty Bell: o invenție prematură a sloturilor, care datează din 1899 și care a fost invenția lui Charles August Fey. Se găseau în câteva locuințe - este ceea ce a stat la baza a ceea ce cunoaștem astăzi
 • sloturile electromecanice din 1950, când Bally Manufacturing venea cu prima inovație și lansa Money Honey, lucru care a marcat înlocuirea arcurilor și a pârghiilor mecanice cu diverse componente electrice care facilitează jocurile cu mai multe monede, dar și inserarea de efecte cu lumini strălucitoare
 • The Dollar Slot din 1970, când se puteau introduce bani de hârtie pentru jocuri și care a permis cazinourilor să ofere jackpot-uri mai considerabile
 • Jocurile de video poker și invenția IGT din 1982 când se breveta o metodă electronică de alegere a rezultatelor la aparatele de slot care se rotesc cu role.
 • Reel-urile virtuale și îndreptarea către tehnologia computerizată, implementată de Inge Teknaus: numerele câștigătoare erau introduse într-un program de calculator, fiecare corespunzând unui anumit rezultat al rolei.
 • Mijlocul anilor 1980 aduce un nou tool de marketing, așa numitul slot clubs pentru un tracking al jucătorului
 • Megabucks - în 1986 IGT aducea ideea de a conecta aparatele de la diferite cazinouri din Nevada la un jackpot comun prin linii telefonice, împrumutând tehnologia modemului în curs de dezvoltare din industria telecomunicațiilor.
 • apariția aparatului multi game: în 1992 apare ideea de a se plasa mai multe jocuri video individuale într-un singur cabinet, jucătorul având acum posibilitatea de a face alegeri de jocuri, chiar și între video poker și sloturi video, fără să-și părăsească locul.
 • jocul din joc: Anchor Games vine cu un design radical și cu un bonus care însemnă să se declanșeze simbol pe role și implicit activarea unui bonus
 • apare cel mai popular joc de sloturi, Wheel… of… Fortune și care avea să fie și emisiune TV
 • Multiline Video sau sloturile în stil australian, din mijlocul anilor 90: americanii erau obișnuiți cu jocurile de slot cu rotițe cu o singură linie de plată, pentru că acum să aibă cinci role video, cu cinci, nouă sau mai multe linii de plată și pariuri de până la 45 de monede sau mai mult pe rotire.


Inovații din viitor


Ca să nu ne mai pierdem în detalii din trecut, credem că este mai important să privim către viitor, pentru că sloturile par să promită câteva revoluții digitale. Printre cele mai comune trenduri care se vehiculează, amintim despre:

 • mai multe opțiuni de plată, mai variate și mai moderne
 • tool-uri care implică promovarea de joc responsabil
 • tehnologii de grafică cu elemente futuriste
 • integrarea de elemente specifice realității virtuale și augmentate
 • folosirea a cât mai multor detalii și caracteristici care țin de inteligența artificială
 • dezvoltarea de noi caracteristici care se pot implementa pe aplicațiile mobile
 • integrare a unor teme mai moderne, care spun povești mai bine dezvoltate
 • gamification, un detaliu care implică transformarea tradiționalului în aventuri
 • introducerea de detalii care implică mai multă interactivitate
 • solicitarea și provocarea strategiilor, dezvoltarea așa numitelor sloturi skill based
 • colaborări tot mai dese și mai variate cu diverși bloggeri, vloggeri, influenceri pentru promovarea a diverse branduri și titluri
 • un stil de joc mai adaptat stilului fiecăruia și o dinamică mai intensă
 • moduri mai bune pentru socializare și pentru promovarea sau susținerea comunităților.

Temele sloturilor: cum s-au schimbat


De la temele tradiționale, la cele care țin de fenomenele culturale pop, sloturile au traversat câteva schimbări majore și în ceea ce privește acest aspect. De fiecare dată, mai ales de când s-au putut bifa schimbări cu ușurință, s-a ținut cont de ceea ce jucătorii caută, de ceea ce este în tendințe și de ceea ce se discută. Totodată, simbolurile au rămas relevante, cât și pentru a se contura o imagine demnă sloturilor. Printre cele mai relevante teme la jocurile de păcănele s-au impus:

 • sloturile clasice cu fructe, din anii 1890, ca răspuns la legile împotriva pariurilor
 • în anii 30 se căutau temele retro: baruri, cifre, design cu eleganță
 • în anii ‘70, pentru că erau populare filmele western, se căutau sloturile cu simboluri ale vestului sălbatic
 • în anii 80 erau la modă filmele de acțiune sau SF, ceea ce implică și lansarea unor astfel de teme, care reprezentau simboluri ca explozii, lupte cu arme și urmăriri de mașini
 • anii 90 cresc interesul pentru temele fantastice, astfel că apar simboluri precum vrăjitori si magicieni, dragoni, elfi și alte creaturi magice
 • în era modernă temele reflectă tot mai multe ce este popular și apar sloturile care au la bază subiecte de filme, seriale, artiști, muzică și alte subiecte de interes.


Concluzie


Este clar că am lăsat câteva goluri în ceea ce privește evoluția sloturilor, dar avem certitudinea că te-am făcut suficient de curios cât să vrei să afli mai multe despre jocurile de păcănele și să începi un research personal. Știm că vei avea parte de multe surprize, poate că nu la fel de multe ca atunci când joci, dar ne-am bucura să nu te privezi de nici una dintre cele două.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro