Oradea

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro

Hrana pentru câini de la Carpathians Pet Food

Hrana pentru câini de la Carpathians Pet Food

Detalii anunt

Telefon
0790518731
Web
https://carpathianspetfood.ro
Social links
Categorie
Anunturi diverse
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
1269

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Hrana pentru caini


La Carpathians Pet Food găsești hrană pentru câini de calitate, dar economica la pret. Stim că îți iubești patrupedul și vrei să îi oferi o mâncare bună, plină de nutrienți, dar nu vrei să dai foarte mulți bani pe aceasta. Știm acest lucru, deoarece tot mai mulți oameni au ajus să cumpere hrană ieftină câini de la Carpathians Pet Food. S-au convins de calitatea acesteia, au observat că animalelor lor de companie le-a plăcut si au continuat să cumpere mâncarea ieftină pentru câini de la Carpathians Pet Food.

Dacă ești în căutare de mâncare ieftină și de calitate pentru câini, la Carpathian Pet Food vei găsi ceea ce îți dorești. Vei găsi atât hrană umedă, cât și hrană uscată pentru câinii junior, adult și senior. Hrana se găsește atât în variantă premium, cât și în variantă economică, amble oferind toate ingredientele necesare unei diete echilibrate și sănătoase pentru câinele tău. Pentru ca tu să economisești mai mulți bani ai posibilitatea să cumperi hrana uscată și în cantitate de 10 kg sau de 12 kg.

Pentru a afla mai multe detalii despre această hrană, vezi pe site-ul lor descrierea fiecărui produs. Comandă dirtect de pe site, din magazinele care comercializează această gamă sau chiar telefonic (la numărul de telefon +40790 518 731) si oferă-i câinelui tău o hrană sănătoasă, dar în același timp economică pentru buzunarul tău.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro