Oradea

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro

Hotel Stokker

Hotel Stokker

Detalii hotel

Adresa
Oradea, Strada Parcul Petofi Sandor, nr. 16
Telefon
0359444994
Web
https://www.stokkerhotel.ro
Categorie
Hoteluri
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
298

Voteaza & Distribuie

Prezentare hotel

Hotel Stokker Oradea

Ofera servicii de cazare, restaurant, bar, crama si terasa de vara. Situat pe drumul european E60, vizavi de parcul Petofi, Hotel Stokker este perfect atat pentru o oprire de o noapte, cat si pentru calatorii de afaceri. Va punem la dispozitie si incarcator electric de masina.

Intr-o atmosfera clasica, restaurantul, crama si terasa cu bar a hotelului isi asteapta oaspetii cu o varietate de preparate din bucataria romaneasca si internationala. Dispunem de 40 locuri in restaurant, 50 locuri in crama si 120 locuri pe terasa acoperita. Pentru copii a fost amenajat in curte un loc special cu jucarii unde pot desfasura diverse activitati.

Orar hotel

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro