Oradea

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Oradea - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Frumoasa si Bestia

Detalii spectacol

Telefon
0741113647
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
576

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 29 februarie 202419:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Frumoasa și Bestia

Alexandra Marami - dansatoare nascută în Oradea, care studiază artele spectacolului în cadrul companiei de spectacole Mario Dance Atelier din Cluj și este elevă a Liceului de Coregrafie Octavian Stroia, va avea rol principal în Frumoasa și Bestia.

Fiecare spectacol este un eveniment unic marca Mario Dance Atelier, emoții transmise în premieră celor ce vor fi prezenți în sala Teatrului Regina Maria.

”Frumoasa și Bestia” nu este o poveste de iubire, ci una despre acceptare. Este mult mai mult decât o poveste care, de milenii, vorbește despre frica atavică de Celălalt. De cel care nu e ca noi sau dintre ai noștri. De Celălalt, Străinul. Necunoscutul.

Veritabil testament al condiției umane, metafora Bestiei ne însoțește încă de la Ghilgameș și de la nașterea religiilor pentru că frica ne ține în viață. Ne protejează și de Celălalt, din afară, dar și de Celălalt, dinlăuntrul nostru. Și, ca să nu uităm niciodată asta, i-am mai atribuit, în timp, o altă caracteristică definitorie: Urâțenia.

Astfel, Celălalt a devenit și Urât, pentru a-l diferenția de noi, care suntem frumoși. Apoi a devenit și mai tenebros, nocturn, în timp ce noi suntem evident solari. Și speriați de întuneric. Meticulos, am creat astfel o Bestie pentru a ne defini pe noi înșine, ca înt-o veritabilă oglindă a lui Dorian Grey. Nu numai că noi suntem Bestia, dar cel mai mult ne e frică de noi înșine." - Cristian Nedea

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro