Oradea

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro

Eco Remat-cum sa castigi bani din reciclare

Eco Remat-cum sa castigi bani din reciclare

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Apartine de
Plum Media
Vizualizari
283

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Protejarea mediului este una dintre cele mai discutate subiecte in 2022. Reciclarea materialelor este imperios necesara si poate reprezenta si un venit in plus pentru tine. Afla care sunt avantajele reciclarii si cum poti face bani din asta.

Materiale care se pot recicla

Nu orice obiect se poate recicla, la fel cum exista diferite centre de colectare pentru fiecare material. Trebuie sa stii cateva aspecte despre reciclare, pentru a fi sigur ca urmezi pasii corecti.

Top 5 materiale reciclabile

1. Reciclare hartie si carton
Folosim hartia pretutindeni, asa ca este unul dintre cele mai reciclate materiale. Tehnologia permite sa reciclam orice tip de hartie, indiferent de forma sa. Sunt excluse, totusi, hartiile patate cu ulei, pentru ca nu pot fi procesate.

Nu se recicleaza: hartia laminata, cea uzata pentru bucatarie, fotografica sau cataloagele.

  • Poti recicla separat cutiile de suc sau lapte.

2. Reciclare plastic

Plasticul este unul dintre cele mai utilizate materiale, dar si cele mai nocive pentru mediul inconjurator. Degradarea lui naturala se realizeaza in cativa zeci de ani. De aceea, este una dintre cele care iti pot aduce un cost mare/kg.

Nu se recicleaza: produsele din PVC, recipiente pentru mancare, cutiile pentru oua, pahare si farfurii de unica folosinta, biberoane, piese pentru masina.

3. Reciclare aluminiu
Unul dintre cele mai reciclate metale neferoase este aluminiul. Acesta se degradeaza natural, intr-un interval de pana la 500 de ani. Aluminiul este 100% reciclabil.

Obiectele din aluminiu pe care le poti colecta si din care sa castigi bani sunt:
  • Doze de suc, capace borcane, cutii de alimente, conserve.

4. Reciclare alama

Unul din metalele neferoase cele mai avantajoase ca pret de cumparare este alama. Poti colecta obiecte din alama precum sunt: cheile, manerele de la usi, corpuri de iluminat, suruburi, tevi, instalatii sau balustrade.

5. Reciclare fier
Fierul este un metal feros, unul din cele mai cautate si bine platite materiale reciclabile. Sunt numeroase obiecte din fier pe care le poti recicla:
  • Sarma, masina de spalat, motoare, cutii, capace sau orice facut din fier.
Sfaturi reciclare materiale:

  • Curata toate obiectele pe care vrei sa le duci la colectare. Sucul, mancarea sau alte alimente care raman pe suprafata materialelor, pot deteriora materialul si acesta sa nu mai fie procesat.
  • Metalele neferoase sunt dintre cele mai cautate si cele pe care se ofera cele mai mari preturi/kg.

Eco Remat: servicii colectare cu cele mai avantajoase preturi


Daca chiar iti doresti sa ai un venit in plus, fara efort, doar din materiale reciclabile, iti oferim solutia. Eco Remat ofera servicii de colectare a metalelor feroase, neferoase, dar si toate celelalte materiale care pot fi reciclate. Lista de preturi pentru fiecare material este afisata pe site. Contacteaza echipa Eco Remat pentru cele mai bune preturi oferite pentru obiectele reciclabile.

In plus, acestia sunt disponibili si pentru colectarea si casarea masinilor vechi pentru programul rabla.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro