Oradea

Distribuitor hrana caini - Carpathians Pet Food

Distribuitor hrana caini - Carpathians Pet Food

Detalii anunt

Telefon
0790518731
Web
https://carpathianspetfood.ro
Social links
Categorie
Anunturi diverse
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
62

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Distribuitor hrana caini - Carpathians Pet Food

Carpathians Pet Food comercializeaza hrana pentru animale de companie, hrana pentru caini si pisici, mai exact, hrana care contine proteine usor digerabile si doar ingrediente de calitate. Produsele sunt fabricate in Ucraina si respecta toate normele si cerintele pentru acestea.

Descoperim la acest distribuitor hrana caini si pisici:
- mancare pentru caini junior (atat hrana uscata cat si hrana umeda)
- mancare pentru caini adulti (hrana uscata pentru caini de talie medie, de talie mijlocie, de talie mare, hrana pentru caini activi sau sedentari, hrana pentru caini care se recupereaza dupa o anumita perioda de convalescenta)
- mancare pentru caini seniori (hrana uscata de calitate superioara sau hrana la pret economic)
-dar si hrana pentru pisici (umeda si uscata)
Pretul este unul competitiv pe piata, iar calitatea este una foarte buna.

Mancare distribuita de catre Carpathians Pet Food este extrem de apreciata de catre stapanii de blanosi si poate fi comandata si online ( la cantitate de 1-2 saci), dar si de catre revanzatori. Pentru revanzatori, ei au un departemanet special care se ocupa de oferte si de solutii pentru acestia.

Daca sunteti interesati sa comercializati/ sa revindeti hrana pentru caini de la Carpathians Pet Food, va recomandat sa luati legatura cu ei fie telefonic: 0790 518 731, fie pe site: carpathianspetfood.ro, fie pe retelele de socializare si sa le cereti o oferta de pret, precum si toate informatiile, buletinele de calitate de care aveti nevoie.