Oradea

Cum alegi o mașină de familie?

Cum alegi o mașină de familie?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 4 zile si 23 ore
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
30

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă familia ta s-a mărit, iar în actuala ta mașină nu îți mai incap toate lucrurile de care ai nevoie atunci când pleci într-o vacanță sau dacă nu mai este suficientă pentru viața de zi cu zi a familiei tale atunci a venit momentul să o schimbi. Și întreg procesul de alegere a unei mașini de familie poate fi dificil, însă nu imposibil, iar important este să alegi acea mașină care se potrivește cel mai bine cu nevoile familiei tale.

Care sunt caracteristicile unei mașini de familie?

Principala caracteristică pe care trebuie să o iei în considerare este spațiul. O mașină de familie este una spațioasă, în care poți transporta mai multe bagaje și obiecte voluminoase. Ideală este o mașină cu un portbagaj mare care are posibiltatea de a plia scaunele din spate pentru a crea mai mult spațiu, dar în același timp posibilitatea de a adăuga locuru extra.

Alte două caracteristici importante sunt confortul și siguranța. Este necesar ca mașina pe care o alegi să aibă scaune confortabile, un bun sistem de climatizare și alte dotări care te-ar face să te simți mai confortabil. Mașinile pentru familii trebuie să fie unele sigure, asigură-te că mașina pe care o alegi îndeplinește standarde ridicate de siguranță.

Foarte important este ca mașina să se plieze pe personalitatea ta și a familiei tale. Având în vedere că este un bun pe care îl vei folosi aprape zilnic, asigură-te că se potivește stilului tău și se adaptează tuturor nevoilor pe care le aveți. Un alt aspect este legat de costuri, așa că alege o mașină care să se potrivească cu bugetul tău, atât la prețul de cumpărare, cât și la costurile de întreținere.

O variantă destul de apreciată de românii este alegerea unei mașini la mâna a doua. Colaborează cu o firmă vânzări auto second hand și achiziționează o mașină second hand de bună calitate. De cele mai multe ori aceste firme îți oferă și opțiunea de import auto la comandă, ceea ce înseamnă că vei putea să îți alegi mașina în funcție de specificațiile dorite.

Ce este importul auto la comandă?

Importul auto la comandă îți oferă posibilitatea de a achiziționa o mașină rulată din afara țării cu specificațiile pe care ți le dorești. De multe ori mașinile din afara țări au o calitate mai bună, iar și prețurile pot fi mai mici decât la noi în țară. Colaborează cu o firmă import auto, cum este și Titanic Automobile care se ocupă cu vânzarea și importarea mașinilor la mâna a doua, și achiziționează-ți mașina de familie mult dorită. Tu va trebui să le oferi acestora detalii despre mașina dorită precum: marca, modelul, anul de fabricație, numărul de kilometrii și orice alt detaliu relevant despre mașină. Mai departe aceștia se vor ocupa cu găsitul mașinii și livrarea acesteia către tine.

Avantaje ale importului auto la comandă sunt următoarele:

  • Posibilitatea de a alege o mașină în funcție de specificațiile dorite
  • Transparență privind costurile și costuri reduse
  • Cumperi direct de la proprietari
  • Mașina va fi verificată de profesioniști
  • Vei economisi timp și bani
  • Primești mașina acasă (la cerere)

Concluzie

Achiziționează-ți mașina de familie mult dorită prin intermediul importului auto la comandă și scapă de orice griji. Pentru a lua legătura cu Titanic Automobile intră pe site-ul acestora titanicauto.ro și completează formularul sau contactează-i la numărul de telefon 0745184734.