Oradea

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Cum alegi hrana umedă pentru câini?

Cum alegi hrana umedă pentru câini?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Apartine de
Carpathians Pet Food
Vizualizari
1244

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Deși dieta unui câine nu se bazează exclusiv pe hrană umedă, din când în când trebuie să îi mai oferi acestuia câte un deliciu. Atunci când achiziționezi hrană umedă câini asigură-te că o faci în funcție de vârsta pe care o are câinele tău, talie și de restricții alimentare, dacă are.

Hrană umedă pentru câini – beneficii


Hrana umedă este la fel de sănătoasă ca hrana uscată pentru câinii. Aceasta este mult mai apetisantă și vine disponibilă în mai multe sortimente.Primul beneficiu pe care îl putem menționa în legătură cu hrana umedă este că aceasta se mestecă ușor. Având în vedere acest lucru, ea este potrivită pentru câinii juniori, pentru cei seniori sau pentru cei care au probleme cu dantura. Hrana umedă este hidratantă și este foarte bine să o introduci în dieta zilnică a câinelui pentru că de cele mai multe ori acesta nu consumă o cantitate suficientă de apă pe parcursul unei zile.

Având un miros puternic și foarte plăcut, hrana umedă va reuși să provoace poftă de mâncare tuturor patrupezilor. Hrana umedă este ideală pentru dieta unui câine junior. Aflându-se în procesul de creștere, acesta are nevoie de multe proteine, iar hrana umedă i le poate oferi. În plus aceasta va fi mult mai ușor de mestecat pentru ei și va face o trecere de la laptele matern către hrana uscată.

Cum alegi hrana umedă pentru câini?


Hrana umedă se alege în funcție de niște criterii care sunt esențiale, iar acestea sunt:

  • Vârsta

În funcție de vârsta pe care o are un câine, nevoile nutriționale sunt diferite. Astfel că un junior va avea nevoi mai mari decât un câine adult deoarece se află în perioada de creștere, iar hrana trebuie să îl ajute să se devolte corect și sănătos. Și câinele senior are nevoie de un alt tip de alimentație deoarece pe măsura înaintării sale în vârstă, capacitatea de asimilare a grăsimilor și proteinelor scade, de aceea este necesar să îi iei hrană special creată pentru acesta.

  • Talia

Pentru un câine de talie mică cantitatea de hrană va fi diferită de cea a unui câine de talie mare, iar aceasta trebuie să aibă bucățile de hrană, de dimensiuni mici pentru ca acesta să nu se înece. Trebuie să te asiguri atunci când îi alegi hrana că apoate să îi satisfacă toate nevoiele nutritive de care are nevoie.

  • Starea de sănătate

Trebuie să ții cont de restricțiile alimentare pe care le are și de recomandările medicului veterinar atunci când îi alegi hrana câinelui tău cu probleme de sănătate sau dacă acesta este sterilizat/ castrat.

De unde cumperi hrană umedă pentru câinele tău?


Vei găsi hrană umedă câini la Carpathians Pet Food. Hrana ujmedă comercializată de către Carpathians Pet Food este o hrană de calitate, special concepută pentru o dezvoltare corectă completă și sănătoasă a câinelui tău. Conține o cantitate ridicată de proteine de calitate și nu conține coloranți sau conservanți, ceea ce o face ideală pentru alimenația câinelui tău.

Concluzie

Dacă îți dorești hrană umedă câini de calitate, care să poată să îi satisfacă toate nevoile nutritive câinelui tău, intră pe carpathianspetfood.ro și alege sortimentul pe care îl dorești. Pe lângă hrana umedă vei găsi și hrană uscată disponibilă în cantitate de 3 kg, 10 kg sau de 12 kg. Comanda poți să o faci fie direct pe site, fie telefonic la numărul 0790518731.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro