Oradea

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro

Crisan Cosmin - avocat

Crisan Cosmin - Avocat

Detalii avocat

Adresa
Oradea
Telefon
0773785229
Social links
Categorie
Avocati
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Apartine de
Societate Civila de Avocati Vintu, Popoviciu, Crisan
Vizualizari
268

Voteaza & Distribuie

Prezentare avocat

Crisan Cosmin - avocat din Oradea

A absolvit Facultatea de Ştiinţe Juridice – Specializarea Drept din cadrul Universităţii Oradea promoţia 2004, devenind membru al Baroului Bihor începând cu anul 2005, exercitându-şi activitatea în calitate de avocat definitiv în cadrul SCPA "Vîntu Popoviciu Crişan şi Asociaţii” cu drept de a pune concluzii la toate instanţele naţionale .

Domenii de specialitate: dreptul insolvenţei, dreptul civil-litigii cu profesionişti, dreptul procesual civil-executare silită, instrumente de plată. În activitatea sa, dl. avocat Cosmin Crişan a dobândit o experienţă bogată în domeniul dreptului insolvenţei urmărind şi asigurând promovarea intereselor clienţilor societăţii indiferent de poziţia procesuală a acestora, fie ei creditori ori debitori, în toate fazele specifice procedurii insolvenţei. Întocmirea, modificarea şi implementarea unui Plan de Reorganziare a debitorului insolvent constituie un punct central al activităţii sale care, împreună cu valorificarea drepturilor clienţilor noştri pe parcursul perioadei de reorganizare sau faliment reprezintă domeniul de specialitate al dlui avocat. Procedura executării silite, cu toate accesoriile sale, este o altă ramură centrală a activităţii acestuia, remarcându-se în special cu ocazia incidentelor apărute în această procedură prin soluţiile propuse şi implementate, rezultatele obţinute recomandându-l ca pe un fin cunoscător al domeniului.

Lucreaza la

Loc de muncaTelefonOrar
Societate Civila de Avocati Vintu, Popoviciu, Crisan0770121830

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro