Oradea

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro

Colivia nebunelor

Detalii spectacol

Telefon
0359452324
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 5 zile si 19 ore
Apartine de
Teatrul Regina Maria
Vizualizari
1632

Reprezentari

DataOraLocatie
Ieri 19 aprilie 202419:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Colivia nebunelor


Georges și Jeannot sunt un cuplu fermecător de homosexuali de vârstă mijlocie. Primul este managerul, iar cel de-al doilea interpretul vedetă al unui club flamboaiant de drag queens din Saint-Tropez. După douăzeci de ani de fericire în afara căsătoriei, cei doi se confruntă cu cea mai grea provocare a relației lor de până acum: întâlnirea cu părinții logodnicei fiului lor. Ambii hotărăsc că cea mai bună abordare este să-și ascundă identitățile sexuale, împreună cu personalitățile lor extravagante, când viitorii socri ultraconservatori și anti-gay vin în vizită. Odată cu acest scenariu se declanșează o farsă franceză uluitoare.

Muzical, emoționant, atrăgător și uimitor, spectacolul Colivia Nebunelor este o capodoperă comică despre dragoste și preconcepții.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro