Oradea

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Clinica medicala Endodigest

Endodigest

Detalii clinica

Adresa
Oradea, Strada Olimpiadei, nr. 5
Telefon
0359440444
Web
https://www.endodigest.ro
Social links
Categorie
Clinici / Spitale
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
222

Voteaza & Distribuie

Prezentare clinica

Clinica medicala Endodigest Oradea

Clinica Medicală Endodigest își propune să vină în întâmpinarea nevoilor și dorințelor pacienților noștri cu o echipă tănără și dinamică de medici specialiști, care asigură un act medical de înaltă calitate. Structura clinicii este alcatuita din cabinete de consultatii, cabinet de endoscopie digestiva, dotate cu tehnologie de ultima generatie, receptie, lift si cel mai important, o echipa bine pregatita. Pentru ca stim cat de pretentios este timpul dvs. respectam cu strictete orele de programare la clinica medicala si in acelasi timp ne adaptam eventualelor situatii care pot aparea in programul dvs., asigurand reprogramarea in timp util . Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina noastra de contact undeva puteti deasemenea completa un formular de contact.

Orar clinica

Luni - Vineri: 8:00 - 21:00

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro