Oradea

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro

Cine sunt cei mai cunoscuţi jucători de poker români?

Cine sunt cei mai cunoscuţi jucători de poker români?

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 7 luni si 1 saptamana
Vizualizari
204

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Când te gândeşti la cazinouri on-line sau off-line printre primele jocuri de noroc care îţi vin în minte se află şi pokerul. Jocul de poker este considerat un joc în care strategia, abilităţile de „citire” a celor din faţa ta, a feţelor, dar şi norocul sunt extrem de importante pentru a avea câştiguri foarte bune la final. Se joacă simplu şi e şi o modalitate excelentă de socializare, de relaxare şi de distracţie, asta dacă mizele nu sunt foarte mari.

În România, din 2010 pokerul a fost tot mai popular, a fost jucat mai mereu în cazinourile fizice, dar şi în on-line. La nivel de statistici nu stăm bine, ţara noastră situându-se pe locul 225 ca număr de jucători de poker - avem doar 27.000 jucători, doar cinci dintre aceştia având şi câştiguri consistente de peste 1 milion de dolari.

Cine sunt până la urma cei mai cunoscuţi jucători de poker români?


România se poate mândri cu câteva nume importante din acest domeniu. Cu siguranță numele pe care urmează să le prezentăm nu sunt singurele într-un top al celor mai cunoscuți jucători de poker, dar noi i-am ales pe cei mai vizibili.

  • Dan Murariu

Este un nume cu rezonanţă printre jucătorii de poker romani, are peste 1.3 milioane de dolari în conturi, strânşi doar din poker, a câştigat în turnee live mai mereu, cel mai mare câştig fiind obţinut la IPT Sanremo. La un astfel de turneu, în 2011, locul 2 i-a adus un câştig de peste 190.000 dolari cumulat.

  • Luciana Manolea

Este jucător de poker cu experienţă, se află în topuri internaţionale de ceva vreme, este din Iaşi şi e printre puţinele femei care se încumetă să joace poker. A câştigat milioane de euro din poker, are un model ferm de joc şi o ambiţie de nezdruncinat, de aceea se află şi pe lista jucătorilor de poker valoroşi din ţara noastră.

  • Alexandru Papazian

A fost primul jucător de poker român cu o brăţară WSOP câştigată, în turneul Crazy Eights de la Las Vegas. A câştigat atunci 888.888$ în $888 No Limit Hold’em. Turneele live i-au adus alte 2.9 milioane de dolari în conturi, iar la Monte Carlo, în 2016, câştiga peste 1.3 milioane de dolari şi locul I.

  • Daniel Negreanu

Este cel mai cunoscut şi mai valoros jucător de poker român şi e canadian de origine română. A fost peste 10 ani în clasamentul Global Poker Index pe primele poziţii. A câştigat milioane de dolari doar din poker şi competiţii de profil, este de departe unul dintre cei mai buni jucători din lume. Este şi în Poker Hall of Fame. Acesta a fost imaginea PokerStars mulți ani la rând, agenție care oferă adesea Pokerstars casino bonus fara depunere pe care-l puteți accesa la deschiderea unui cont.

Alte nume cunoscute: Vlad Darie, Andrei One, Mihai Manole, Toni Judeţ.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro