Oradea

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro

Ce înseamnă VideoPoker?

Ce înseamnă VideoPoker?

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 7 luni si 3 saptamani
Vizualizari
214

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Pocherul este un joc de noroc foarte popular peste tot în lume. Se joacă în cazinouri fizice şi în cele on-line, este foarte uşor să înveţi regulile destul de simple şi câştigurile sunt mari şi direct proporţionale cu implicarea jucătorilor şi cu strategiile folosite.

Unul dintre cele mai căutate şi mai interesante jocuri de pocher moderne este VideoPoker-ul. Spre deosebire de alte jocuri de noroc, acesta se bazează mai mult pe strategiile pe care jucătorii le pot pune în practică. Chiar dacă atitudinea nu este la fel de importantă ca pokerul fizic, ai nevoie de foarte multe abilități și în mediul online pentru acest joc. Descoperă cele mai bune jocuri de poker, la Mr Bit, unul dintre cele mai noi cazinouri online legale în România.

Ce este VideoPoker-ul?


Se bazează pe jocul clasic de pocher cu cinci cărţi, se joacă pe o consolă computerizată care e de mărimea jocurilor de noroc slots clasice din cazinourile fizice. Prima dată când am văzut jocurile VideoPoker a fost când a fost fezabil din punct de vedere comercial să combini un monitor, televizor cu o unitate de procesare de dimensiuni destul de mari. Primele modele de VideoPoker apăreau în acelaşi timp cu primele PC-uri produse, pe la mijlocul anilor 1970, când lumea încă descoperea jocurile de noroc moderne.

Jocurile de VideoPoker mai moderne au apărut însă odată cu SIRCOMA, Şi Redd's Coin Machines, care a venit cu Draw Poker în 1979. În cazinouri videopoker-ul devine dintr-odată foarte popular pe măsură ce oamenii descopereau că e mai simplu să joci acest pocher decât să fii la mesele de joc. În Las Vegas găsim astăzi foarte multe variante de videopoker, nu se câştigă enorm, dar experienţa e mult mai bună ca în trecut.

Cum se joacă VideoPoker?


Foarte simplu. Introduci bani sau jetoane în aparate, plasezi mize, pariuri şi apeşi pe butonul Deal. Ai cinci cărţi pe care le şi vezi, poţi să renunţi la una sau mai multe şi să îţi vină alte cărţi în locul lor. Reuşeşti să ai combinaţii câştigătoare vei avea şi câştigurile alocate. Spre deosebire de jocul de pocher de la mesele clasice, la videopoker poţi să renunţi şi la toate cele cinci cărţi. Combinaţiile câştigătoare de la videopoker sunt exact ca la mesele de joc din cazinouri, se oferă şi jackpot progresiv, bonusuri, în aşa fel încât jucătorii să fie dispuşi să aloce mai mulţi bani şi să joace mai frecvent la videopoker.

Fiind atât de popular, avem şi variaţii ale videopoker-ului. Putem juca Deuces Wild, 2-ul este wild card, Joker's Wild, unde jokerul e wild card, Anything's Wild, unde jucătorul poate selecta orice fel de carte pentru a fi wild card înainte de a începe jocul. Mai sunt şi versiuni multi-player de tipul "Triple Play", "Five Play", "Ten Play", "Fifty Play" şi "One Hundred Play". RTP-ul la jocurile de noroc tip videopoker depăşeşte frecvent 99%.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Oradea - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro