Oradea

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro

Care este povestea vârfului Caraiman și de ce acesta a devenit simbolul noului brand din România?

Care este povestea vârfului Caraiman și de ce acesta a devenit simbolul noului brand din România?

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 3 saptamani si 5 zile
Vizualizari
501

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Caraiman, noul membru în familia Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company, își încântă consumatorii cu povestea și simbolul legendarului masiv Caraiman, care devine un element definitoriu în identitatea sa.

Prin gustul echilibrat și elementele vizuale distinctive, Caraiman te poartă către o călătorie relaxantă în mijlocul naturii, printre păduri și peisaje încântătoare. Logo-ul stilizat sub forma acoperișului unei cabane, fontul robust și imaginea cabanei de pe eticheta produsului, alături de numele inspirat de la masivul Caraiman, conferă brandului o notă de încredere și stabilitate.

În inima Munților Bucegi, Muntele Caraiman păstrează o legendă ce inspiră curaj și determinare. Se spune că un cioban curajos, numit Caraiman, s-a îndrăgostit de o frumoasă zână a munților, dar dragostea lor era interzisă.

Înfruntând greutăți și obstacole, Caraiman și-a demonstrat iubirea urcând pe vârful muntelui în fiecare zi, în ciuda furtunilor și a pericolelor. Zeii, impresionați de devotamentul său, l-au transformat într-un munte, astfel ca iubirea lui eternă să dăinuie veșnic. Astfel, Muntele Caraiman a devenit un simbol al rezistenței și al reîncărcării sufletești. Berea Caraiman este dedicată acelor momente de relaxare și reîncărcare, exact ca pauzele pe care și le lua ciobanul pentru a-și regăsi forțele.

Povestea acestui vârf montan este cu adevărat specială, iar traseul propriu-zis, nu se lasă mai prejos. Traseul Caraiman începe de la Cabana Babele și traversează Platoul Bucegi, oferind drumeților o priveliște panoramică spectaculoasă asupra munților și văilor.

În zilele senine, Munții Făgăraș se văd clar în depărtare, adăugând un farmec deosebit peisajului. După aproximativ o oră de mers, turiștii ajung la impresionanta Cruce a Eroilor, un monument ce veghează asupra orașului Bușteni și servește drept punct de odihnă unde vizitatorii se pot bucura de o bere Caraiman rece în timp ce își reîncarcă bateriile. Traseul este marcat de prezența florilor de colț, protejate prin lege, care adaugă un plus de frumusețe naturală. De la Crucea Eroilor, traseul continuă spre Vârful Caraiman, oferind oportunități suplimentare de explorare. Alternativ, drumeții se pot întoarce pe același traseu, bucurându-se din nou de peisajele impresionante ale Bucegilor.

Iar la final de traseu, nu uitați să încercați un Caraiman rece, numai bun de tras sufletul!

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro