Oradea

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Caraiman, noul brand din portofoliul Bergenbier S.A. a apărut pe piață ca răspuns la nevoia de relaxare a consumatorilor

Detalii Comunicat de presa

Categorie
Comunicate de presa
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
782

Voteaza & Distribuie

Prezentare Comunicat de presa

Caraiman, noul brand din portofoliul Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company, reprezintă mai mult decât o simplă bere – este o invitație la o pauză binemeritată de care tot mai mulți oameni au nevoie. Prin gustul său echilibrat și elementele vizuale, brandul își propune să trimită consumatorul într-un mediu calm, departe de agitația cotidiană.

Elementele vizuale sunt distinctive și fac trimitere la ideea de relaxare. ,,A”-ul stilizat ce ia forma acoperișului cabanei, fontul masculin ce inspiră încredere și imaginea cabanei de pe sticla produsului transpune consumatorul într-un peisaj liniștitor, în mijlocul pădurii. Numele Caraiman, inspirat de la vârful muntos cu același nume oferă o nuanță de statornicie brandului.

,,Estetica vizuală a brandului Caraiman este concepută pentru a transmite un mesaj de relaxare. Fiecare detaliu, de la designul etichetei până la culorile ambalajului, este gândit pentru a crea o atmosferă de liniște autentică. Scopul nostru este să surprindem esența brandului într-o formă vizuală, invitând consumatorii să se conecteze cu natura și să se bucure de momente de relaxare alături de o bere Caraiman” a declarat Victor Teioșanu, Marketing Director Bergenbier S.A.

Caraiman este o bere cu 4,6% alcool, disponibilă atât la doză de aluminiu și sticlă de 0,5l, cât și la sticlă de 0,33l, PET și KEG. Toate variantele de împachetare, inclusiv multi-pack, se găsesc începând din luna martie în România, în magazinele off-trade și on-trade.

Despre Bergenbier S.A.


Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondată în 1994, iar cea mai importantă marcă din portofoliul său, Bergenbier, a fost lansată un an mai târziu. Astăzi, Bergenbier S.A. este în top trei companii producătoare de bere din România, având o fabrică modernă la Ploieşti şi o reţea performantă de distribuţie naţională. Bergenbier S.A. acordă o atenție sporită impactului pe care îl are în comunitate și asupra mediului. Portofoliul companiei cuprinde mărci care acoperă toate segmentele pieţei.

Pe lângă berile produse la Ploiești – Bergenbier, Fresh, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importă și distribuie în exclusivitate specialitățile pragheze Staropramen Dark, berile de abație belgiene Leffe și Hoegaarden, berea americană Miller Genuine Draft, cea mai iubită bere mexicană, Corona, precum și berea albă germană nefiltrată Frazinskaner. De asemenea, compania are din 2023 în portofoliu și variantele 0.0% alcool pentru Stella Artois și Staropramen.

Despre Molson Coors


De peste două secole, Molson Coors fabrică băuturi care aduc oamenii împreună pentru a se bucura de toate momentele vieții. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling și Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel’s Summer Shandy, Creemore Springs și multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai îndrăgite și emblematice mărci de bere realizate vreodată. În timp ce istoria companiei este înrădăcinată în bere, Molson Coors oferă un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru și multe altele.

Molson Coors Beverage Company este o companie cotată la bursă, care operează prin Molson Coors America de Nord și Molson Coors Europe și este tranzacționată la New York și la bursa canadiană (TAP). Angajamentul companiei de a ridica standardele industriei și de a lăsa o amprentă pozitivă asupra angajaților, consumatorilor, comunităților și mediului se reflectă în Our Beer Print și în obiectivele de sustenabilitate 2025. Pentru a afla mai multe despre Molson Coors Beverage Company, vizitați molsoncoors.com sau pe Twitter @MolsonCoors.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro