Oradea

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Cabinet avocat Staicu Andrea & Suta Loredana

Cabinet Avocat Staicu Andrea & Suta Loredana

Detalii cabinet de avocatura

Adresa
Oradea, Strada Ady Endre, nr. 46
Telefon
0723306854
Social links
Categorie
Cabinete / Societati avocatura
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
973

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet de avocatura

Cabinet avocat Staicu Andrea & Suta Loredana din Oradea

Ca urmare a complexelor situaţii întâlnite în practica comercială uzuală a clienţilor noştri (persoane juridice din țară şi străinătate), echipa noastră a dobândit experienţa necesară şi are capacitatea de a răspunde prompt şi justificat de fiecare dată solicitărilor primite din partea mediului de afaceri. Expertiza noastră acoperă o domenii diversificate din aria dreptului civil român, în special a litigiilor între profesionişti, dreptului internaţional privat, contracte, contencios administrativ, achiziţii publice, drept societar, dreptul muncii, insolvenţă, drept fiscal. Viteza cu care se schimbă peisajul afacerilor ne determină ca în acelaşi ritm să ne adaptăm continuu nevoilor clienţilor noştri, un scop în sine pentru echipa noastră fiind pregătirea profesională continuă care să fie suportul necesar pentru menţinerea standardelor de calitate şi a timpilor de reacţie a muncii noastre cu care v-am obişnuit.

Orar cabinet de avocatura

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Filtre cabinet de avocatura

Tip: Cabinete asociate

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro