Oradea

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Buta Cosmin - avocat

Buta Cosmin - Avocat

Detalii avocat

Adresa
Oradea
Telefon
0773869243
Categorie
Avocati
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Apartine de
Birou de avocatura Doseanu & Asociatii
Vizualizari
220

Voteaza & Distribuie

Prezentare avocat

Buta Cosmin - avocat din Oradea

Cosmin este avocat colaborator în cadrul societății profesionale de avocați “DOSEANU & ASOCIATII” din anul 2016. A fost admis în avocatură în același an, reușind performanța unică de a atinge un punctaj maxim la nivel național la disciplinele drept penal și procedură penală. Pasiunea și devotamentul față de această profesie îl recomandă în vederea găsirii celor mai bune soluții pentru problemele justițiabililor în materie penală. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Oradea în anul 2015. În continuare a absolvit cursurile de masterat la facuultatea de Drept din Oradea în anul 2018 cu specializarea Drept Penal și Procedură Penală.

Lucreaza la

Loc de muncaTelefonOrar
Birou de avocatura Doseanu & Asociatii0744898679

Filtre avocat

Experienta in: Drept penal

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro