Oradea

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Balaci Theodor Antoniu - avocat

Balaci Theodor Antoniu - Avocat stagiar

Detalii avocat

Adresa
Oradea
Telefon
0746357553
Social links
Categorie
Avocati
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Apartine de
Cabinetele de avocatura Balaci
Vizualizari
225

Voteaza & Distribuie

Prezentare avocat

Balaci Theodor Antoniu - avocat din Oradea

Avocatul stagiar Balaci Theodor Antoniu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș – Bolyai, promoția 2011-2015. În continuarea studiilor pentru aprofundarea cunoștiințelor juridice a urmat cursurile de Masterat, cu specializarea în Dreptul Civil și Procedură Civilă din cadrul Facultății de Drept a Universității din Oradea, promoția 2015-2016.

După admiterea prin examen în profesia de avocat și-a început activitatea în cadrul Baroului Bihor din data de 15.11.2016 și urmează cursurile de instruire continuă ale Institutului Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaţilor (INPPA), precum și diverse conferințe și stagii, urmând să devină avocat definitiv în anul 2018. Specializarea sa este în domeniile de Drept Penal și Procedură Penală, Drept Civil și Procedură Civilă, Drept Comercial și Dreptul Societar.

Lucreaza la

Loc de muncaTelefonOrar
Cabinetele de avocatura Balaci0259415961, 0775205007

Filtre avocat

Experienta in: Drept civil, Drept comercial, Drept penal, Drept societar

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro