Oradea

Balaci Pascu - avocat

Balaci Pascu - Avocat dr.

Detalii avocat

Adresa
Oradea
Telefon
0722604843
Social links
Categorie
Avocati
Modificat
acum 10 luni si 3 saptamani
Apartine de
Cabinetele de avocatura Balaci
Vizualizari
100

Voteaza & Distribuie

Prezentare avocat

Balaci Pascu - Avocat dr., Oradea

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Babeș – Bolyai, promoția 1977-1981, practicând profesia de jurisconsult între anii 1981-1986 la fabrica de încălțăminte Bihoreana Marghita, județul Bihor, transferându-se în 1986 la uzina de alumină din Oradea unde lucrează până în 1988 în postul de consilier juridic.S-a transferat, în urma publicării unor reportaje, la cunoscuta revistă FLACĂRA din București, unde a deținut funcția de redactor teritorial pentru județele Bihor, Satu Mare și Sălaj.

Din anul 1991 a devenit publicist comentator la cotidianul independent Crişana, compartimentul juridic. În anul 1997 intră în profesia de avocat în cadrul Baroului Bihor ca avocat definitiv. A publicat articole de specialitate în Revista Română de Drept și a susținut conferințe la Facultatea de Stiinţe Politice Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeş – Bolyai din Cluj-Napoca.

Pe parcursul profesiei a urmat numeroase cursuri și seminarii de pregătire profesională continuă, organizate de INPPA, specializându-se în prevederile Noilor Coduri, Civil și Penal, de Procedură Civilă și Procedură Penală, intrate între timp în vigoare.

A devenit doctor in drept în toamna anului 2013 cu teza intitulată „Arbitraj internațional asupra problemelor litigioase din sud-estul Europei – Provincia Kosovo”, teză distinsă Magda cum Laude. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România, distins cu nenumărate premii literare republicane pentru lucrările publicate. Este Cetățean de onoare al comunei Telciu din județul Bistrița-Năsăud.

Lucreaza la

Loc de muncaTelefonOrar
Cabinetele de avocatura Balaci0259415961, 0775205007

Filtre avocat

Experienta in: Drept civil, Drept penal