Oradea

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro

Balaci Antita Doina - avocat

Balaci Antita Doina - Avocat

Detalii avocat

Adresa
Oradea
Telefon
0744290762
Social links
Categorie
Avocati
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Apartine de
Cabinetele de avocatura Balaci
Vizualizari
235

Voteaza & Distribuie

Prezentare avocat

Balaci Antita Doina - avocat din Oradea

A absolvit Facultatea de Drept în cadrul Universităţii Babeş – Bolyai, promoția 1979-1983, intrând în profesia de avocat în Baroul Bihor încă din anul 1983, exercitând neîntrerupt nobila profesie, atât în cadrul Biroului Colectiv de Asistență Juridică din Beiuş, cât și în cadrul BCAJ Oradea, unde se transferă în anul 1991, cu sediul final în str. Parcul Traian nr. 12 ap. 2 din 1997 și sub forma de exercitare a profesiei în Cabinet Individual de Avocatură Balaci Antița.

În continuarea studiilor s-a specializat în dreptul civil, cărțile funciare, dreptul familiei, drept succesoral, contracte și obligații, urmând cursurile și obținând diploma de masterat la Universitatea Vasile Goldiș din Arad în anul 2006.

Pe parcursul profesiei a urmat numeroase cursuri și seminarii de pregătire profesională continuă, organizate de INPPA pe profilele de interes amintite mai sus, specializându-se în prevederile Noilor Coduri, Civil și Penal de Procedură Civilă și Procedură Penală, intrate între timp în vigoare. A devenit mediator ca urmare a absolvirii cursurilor de mediere din anul 2013, putând facilita oricând servicii juridice de mediere a părților aflate în litigii diverse.

Lucreaza la

Loc de muncaTelefonOrar
Cabinetele de avocatura Balaci0259415961, 0775205007

Filtre avocat

Experienta in: Drept civil, Drept penal

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro