Oradea

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro

4 idei pentru acoperire terase

4 idei pentru acoperire terase

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
1374

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Daca doresti sa schimbi acoperisul terasei tale de acasa sau a terasei restaurantului tau, afla ca detinem cele mai bune alternative. Iti vom oferi cateva selectii de acoperire a teraselor cu multe beneficii si un design potrivit pentru orice locatie. Felul in care alegi sa acoperi orice tip de terasa va influenta rezista ei si climatul acesteia. In general, investitille inteligente aduc beneficii pe termen lung. Daca te informezi temeinic inainte si apelezi la o echipa de profesionisti care sa te ajute, atunci esti pe drumul cel bun.

Pergole in doua ape

Pentru terasele din domeniul HoReCa aceasta este o optiune des intalnita, datorita structurii pergolei. Aceasta tipologie de acoperire este impartita in doua parti, despartita de un cadru din otel. Modelul permite o functionalitate mai eficienta in contextul vremii neprielnice. De asemenea, daca terasa ta are doua parti, poate fi utila pentru acoperirea ambelor jumatati.

Pergole curbate

Acest tip de pergole au o arhitectura deosebita, prin forma lor. Din punct de vedere vizual, iti ofera senzatia unei locatii mult mai mari. Deschiderea lor poate fi destul de mare, in functie de dorintele, nevoile si designul terasei tale. Pergolele curbate iti acopera localul asemeni unei cupole, dand senzatia de tavan unui tavan foarte inalt.

Pergole retractabile

Unul dintre cele mai optate tipuri de acoperire a teraselor sunt cele de tip retractabil. De ce? Pentru ca sunt foarte versatile, le poti utiliza si plia dupa nevoile si preferintele tale. In cazul unei terese, din cadrul unui restaurant, vei vedea cu multe din acestea inca au vechile si ineficientele copertine din panza. In schimb, pergolele retractabile au avansat si cu o tehnologie mult mai avantajoasa. Desi, sunt greu de montat si de aceea, ai nevoie de o echipa de profesionisti, au materiale rezistente. De exemplu, cadrul acestora de sustinere este realizat din aluminiu, iar prelata este mult mai rezistentă la conditile externe si are mai multe straturi. Daca te gandesti sa optezi pentru aceasta varianta, trebuie sa stii ca acoperisul retractabil poate fi combinat cu ecrane de tip PVC sau chiar sistem din sticla. Sistemul poate fi combinat, in functie de dorintele tale.

Pergole bioclimatice

Aceste pergole sunt dintre cele mai avantajoase, din punct de vedere al conditiilor si rezistentei. Lamele din care sunt realizate pot fi fixate oricum, in functie de vremea de afara. Pot proteja localul de efectul de sera, pot conferi o aerisire indelungata si sunt impermeabile. Mai mult, le poti combina cu o serie de accesorii, precum banda led sau incalzirea, care iti si protejeze si lumineze locul.

Ai multe variante de ales pe atunci cand vine vorba de acoperire terese. Iti recomandam un magazinul si echipa profesionista de la Tentoexpress, care dispune de oricare dintre aceste variante. Acestia iti vor sta la dispozitie pentru consultanta si mai multe detalii.

Acceseaza website-ul Tentoexpress si fa-ti cea mai moderna terasa!

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro