Oradea

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Arad - curatenie industriala, curatenie hale, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom, curatenie birouri
https://pfscleaning.ro

3 echipamente esențiale pentru o curățătorie haine eficientă

3 echipamente esențiale pentru o curățătorie haine eficientă

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1358

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Vrei să-ți deschizi o afacere de spălătorie haine, dar nu ești sigur în privința echipamentelor de care ai nevoie? Acest articol îți oferă 3 sfaturi cu privire la echipamentele esențiale pentru o curățătorie de haine care să funcționeze eficient și profitabil.

Masini de spalat profesionale pentru eficienta crescuta


Fără mașini de spălat profesionale nu îți poți desfășura activitatea la capacitatea pe care ți-o dorești. Acestea sunt special concepute pentru a spăla o cantitate mai mare de rufe decât ar face-o cele casnice. Au programe multiple, pentru toate tipurile de materiale. Există câteva aspecte la care trebuie să te uiți când alegi mașinile de spălat.

Capacitatea este una dintre cele mai importante calități ale unei mașini de spălat. Dacă vizezi organizarea unei spălătorii profesionale, ai nevoie de mașini cu o capacitate mare de spălare, care automat au un volum mare în litri. În magazinele de profil, poți găsi utilaje spălătorie haine cu capacitate de la 9 la 90 de kg, adaptate nevoilor clienților tăi.

Îți dorești ca business-ul tău să ofere și servicii de curățătorie chimică? Odată cu avansul tehnologic, s-au dezvoltat mașinile de spălat special destinate utilizării de solvenți pentru dizolvarea petelor dificile. Cel mai comun solvent în prezent este percloretirena, care nu are nevoie de apă pentru a repara starea hainelor clienților. Nu afectează culorile, modelele și elimină riscul ca rufele să își micșoreze forma (,,intră la apă”).

Uscator rufe electric - pentru a duce totul la bun sfarsit in timp record


Cei mai mulți clienți, când apelează la o curățătorie de haine, își doresc haine spălate și uscate. De aceea, vei avea nevoie de un uscător profesional. Dacă acasă suntem obișnuiți cu uscătorul clasic mobil, o spălătorie profesională primește o cantitate de rufe mai mare decât ar putea susține un uscător casnic. Uscătorul ocupă mult mai puțin spațiu decât ar ocupa uscarea prin metode tradiționale. Ca să fii sigur că vei putea onora toate comenzile, alege din prima un uscător cu capacitate mare. Dacă îți dorești eficiență energetică, acordă atenție sporită clasei de uscare. Odată uscate hainele, clienții își pot dori să le primească și călcate, motiv pentru care o alegere excelentă este calandrul.

Caladru de calcat - predarea hainelor in stare impecabila!


Indiferent de materialul din care este realizată haina în cauză, echipamentul ideal pentru o călcare profesionistă este calandrul. Haina trece printre role încălzite la temperatura pe care o setezi. Nu este necesar ca materialul să fie 100% uscat, deoarece cele mai noi modele de calandre profesionale pot călca materiale cu umiditate chiar și de 50%!

Există mai multe feluri de caladre, în funcție de principiul de funcționare, însă foarte eficiente sunt cele electrice, cu gaz sau cu abur, care se regăsesc la calandrele de tip ,,chest”, cu o cuvă încălzită semicilindrică. Avantajele achiziționării unui astfel de utilaj sunt calitatea actului de călcare și timpul economisit. Apelând la un echipament de călcare, nu vei mai fi nevoit să angajezi o persoană special pentru a călca hainele clienților, deci un salariu în minus de plătit.

Într-o afacere așa cum este curățătoria de haine contează aspectul pe care îl capătă hainele odată trecute prin utilaje. Este important ca toate petele, indiferent cât de greu sunt de scos, să dispară. Apoi, esențial este timpul de realizare al serviciului de curățătorie? La ce ne referim prin acest lucru? Clienții își doresc să primească hainele înapoi într-un timp rezonabil, iar acest lucru se poate înfăptui doar cu ajutorul unor echipamente profesionale.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Oradea - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro